• Портокалова фиеста

    Нека да ви покажем малко кадри на една невероятна, интересна и неотразима сватба.

    Сватбата на Ева и Росен. Тук ярките коралови цветове в съчетание с малките детайли пресъздават едно невероятно усещане. Усещане на красота и наситеност. Величието на разкошните цветя са така невероятно допълнени от интересни детайли. Нежният отблясък на свещите, отразяващ се в кристалите и изпепеляващите цветове на аранжировките са неповторими. Закачливите портокали, които надничат от под нежните листа на цветята могат да впечатлят и най-изтънченият вкус.

    Както сами можете да се досетите ние сме насреща да сбъднем вашата цветна приказка.

    Като ваши флористи за нас няма забранени неща, всичко което желаете ще го осъществим.

    Красотата на вашата сватба е от най-голямо значение за нас. Както можете да се досетите персоналното отношение за нас е изключително важно. Нашият екип от професионалисти ще ви накара да повярвате, че всички малки отделни части от тържеството работят синхронизирано. Цветята, светлината, свещите както и малките детайли вървят ръка за ръка. Те от своя страна създават настроение и неповторимост.

    Сватбата беше осъществена в ресторанта на хотел“Феста“ София, един невероятно уютен и красив ресторант. Съчетаващ в себе си топлите бежово, златисти тонове, вкусна храна и страхотен персонал. Тук тази невероятна двойка решиха да посрещнат своите гости. Те започнаха с елегантен коктейл в лобито на хотела, където ние украсихме шестте високи коктейлни маси с красиви и елегантни аранжировки. Около тях обсипахме кристали , за да предадат едно страхотно сияние на цветята.

    В дъното на залата бяхме разположили една доста интересна арка, която украсихме със два големи свещника със страхотни цветни аранжировки в стила на сватбата. Коралово-оранжевият цвят на аранжировките създаде много настроение и топлина на атмосферата на хотелското лоби. Под тази красива арка булката и младоженеца направиха своите снимки с всичките си гости. Така всички бяха приятно обгрижени от персоналът докато се наслаждаваха на чаша шампанско и вкусни хапки.

    След снимките, гостите се отправиха към ресторанта, където там те бяха приветствани от булката и младоженеца. Подаръците бяха връчени от всички присъстващи. Така гостите показаха своята признателност към новото семейство. В замяна всеки един от посетителите на това невероятно мероприятие взе своето специално бурканче,  дар за гости. Това бурканче, бе пълно с малки бонбонки М&M’s специално направени за сватбеният ден. Тези сладки изкушения, имаха изгравирани  снимка на Ева и Росен, както тяхната дата на сватбата и много други интересни послания. Така поставени в бурканчето, те бяха старателно завити с дантела и завързани със сатенена панделка. Отгоре върху тези красиви бурканчета старателно бяха залепени 3 перли, който придаваха елегантност и изисканост.

    Атмосферата в ресторанта бе невероятно стилна. Съчетанието на интересни аранжировки на всяка маса и остатъка от детайли бе неотразим.  Вазите на аранжировките бяха окрасени с портокалови резенчета, които подчертаваха цветовете на украсата. Невероятните тонове на цветята сякаш отразяваха слънчевия залез. Декорирахме масите с много кристали, портокалов пясък и невероятни свещички с формата на оранжеви цветчета. От двете страни на портокаловите аранжировки имаме поставени два невероятни кристални свещника, които създаваха топлина и уют със светлината която пръскаха.

    Това бе приказката на Ева и Росен, а каква ще бъде твоята?

  • E-mail известяване
   Абонирай се за нашите страхотни предложения за вашите специални моменти!
  • © 2014 Flowers by Emilia. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee