• Златно Сияние на брега на езеро Загорка

    Привет на всички почитатели на меките и нежни тонове. Ще ви покажем как можете да създадете красота и комфорт с малко нежни, кремави тонове. Съчетанието на златни елементи с  пастелни нюанси, пресъздават комфорт и топлина в обстановката.

    С тези топли цветове искаме да накараме всички гости да се почувстват топло приети .

    Ние ще ви засвидетелстваме, че вашите идеи могат да бъдат осъществени. Винаги сме готови да направим всичко което вие предпочитате и да се съобразим с бюджета ви.

    Персоналното ни отношение, както и желанието да задоволим капризите на всеки един клиент ни прави най-добрите специалисти в областта. Стараем се да накараме всеки да се наслади на приказката която е написал. Насреща сме да ви помогнем да прекарате една незабравима вечер, която да погали сетивата ви. Ще погалим обонянието ви, като оставим да се насладите на аромата на цветята. Ще погалим зрението ви като ви оставим да се насладите на красотата им. Ще погалим сетивата ви като разпръснем нежни детайли като кристали, златен пясък и перли.

    Сега нека да ви въведа в една неотразима сватба. Тя се осъществи в Стара Загора в Чудесен ресторант разположен на брега на Езеро Загорка. Един невероятно стилен и красив хотел и ресторант. Дебелите килими, тежките кристални полилеи създават усещане за лукс и красота. Невероятната гледка се разкрива от този ресторант е неописуема. Определено перфектното място да посрещнеш гостите на твоят голям ден. Услужливият персонал, ще се погрижи за всичките ви прищявки и ще накара присъстващите на сватбата ви да се почувстват изцяло задоволени.

    Тук красивата двойка Стефани и Никола избраха направят голямата крачка към встъпването си в брак. Младата булка имаща чудесно усещане за цветовете се спря правилно на меките топли пастелни тонове. Масите бяха обсипани с красиви и уханни цветя. По столовете бе завързана стръкче хортензия с невероятна елегантна панделка. Целта на панделката ни бе да не разсейва от красотата на това скъпо и елегантно цвете. В аранжировките имаше красиви хортензии, които подчертаваха класният вкус на булката. На самите маси имаш множество златни свещи които бяха грижливо поставени в свещници. Свещниците от своя страна, бяха ръчно оцветени от даровит художник и съчетаваха в себе си няколко цвята на златистото. Около самата голяма аранжировка ние бяхме поставили кръгли кристални свещници, които така невероятно подчертаваха красивите цветове на цветята. Златният пясък, който бе посипан около аранжировките отразяваше светлината на залата.

    Красивата двойка посрещна своите гости на коктейл пред самият ресторант, където бяхме поставили четири красиви високи маси, които бяха украсени с нежните цветя на сватбата, перли и кристали. Там гостите се насладиха на ароматна чаша шампанско и вкусни хапки. След което те бяха въведени в залата , където бяха грижливо настанени по местата си, а там всеки получи и подаръка си от бъдещата двойка. Малко бурканче пълно със шарени, вкусни, шоколадови бонбонки. Това бурканче бе обвързано със дантела и сатенена панделка. Отгоре на подаръчето ние ръчно бяхме залепили три перли, които подчертаваха и темата на сватбата. Перли, кристали и златен пясък в съчетание с много хортензии.В самият ресторант двойката се венча под арка украсена с два златни свещника обсипани с цветя. Гостите се наслаждаваха на зрелищната гледка и трепетно чакаха да чуят думата ДА от устата на младоженците.

    Така всичко продължи до сутринта.

  • E-mail известяване
   Абонирай се за нашите страхотни предложения за вашите специални моменти!
  • © 2014 Flowers by Emilia. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee