• Условия за ползване

      Общите условия за използването на мобилната версия ,както и на Facebook страницата ни ви кани да се запознаете с отговорностите които вие поемате като клиент на Flowers by Emilia ,както и с нашите задължения.

     

      Ние ви уверяваме, че ще запазим конфиденциалността на нашите клиенти и техните данни. Фирмата ни изисква единствено необходимите ни данни, които са нужни за да предложим и подсигурим желана от вас услуга.

     

      Като потребител на Flowers by Emilia вие имате правото да разглеждате и зареждате всички материали от сайта ни или Facebook страницата ни само и единствено за лични цели, не търговска цел. Всяко подобно деяние се приема за нарушение на авторските права, както и посегателство над търговската марка. Това е и причината компанията да запази правото си да ограничи вашият достъп до сайта и страницата ни в социалната мрежа, ако има нарушение на правата и задълженията, както и на законовите наредби на република България.

     

      Flowers by Emilia запазва правото си да променя информацията, елементите, както и други материали в уеб сайта, без известяване. Промяната на цената на даден артикул е напълно възможна по всяко време без да уведомяваме предварително потребителя за което. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била валидна по време на направата на поръчката.

      Поради сезонността на голяма част от нашите продукти, Flowers by Emilia иска да предупреди своите клиенти, че може да има лека вариация в крайният букет, кошница или аранжировка, но за сметка на това ще обещаем, че ще запазим изисканият и изящен вид максимално близък до този на избраният от вас артикул.

     

     

      Как да закупите продукт от нашият сайт?  

      Изберете желаният от вас продукт, поставете го в кошницата, след което пристъпете към регистрация. Моля попълнете необходимата за нас информация. Тя ни е необходима само и единствено за лично ползване и за улеснение на поръчката, както и доставката. Препоръчваме ви да създадете парола и потребителско име за ваше улеснение. Вашата следваща стъпка е заплащането на продукта, моля вижте вариантите за това. Вие ще бъдете уведомени с е-емайл, който ние ще потвърдим вашата покупка, както и доставката. За да сте клиент на фирмата е необходимо вие да сте на поне 18 години за да използвате сайтът и методите му на плащане. Някои от продуктите ни съдържат алкохол, което ви задължава да сте на подходяща възраст (18 години) за да направите необходимата поръчка. Всеки един клиент трябва да поеме финансова отговорност за всяка една сделка или поръчка, направена от него.

      Вие носите пълната отговорност, ако на посоченият адрес няма никой, които да получи доставката, както и при отказ на поръчката от получател, или пък при неверни или объркани данни.

     

     Доставките се извършват от куриерска фирма или ако се налага много спешна поръчка и доставка от служители на Flowers by Emilia. Цената на доставката ще бъде упомената при поръчката и тя ще бъде калкулирана в общата ви цена преди да е извършено плащането.

     

     Промяна или анулиране на поръчката.

     Вие може да промените вашата поръчка 24 часа преди тя да е изпълнена. Вие ще получите потвърждение дали сме приели промяната ви по е-емайла ви или с обаждане от наша страна. Промяната трябва да е само и единствено в писмен вид изпратена на нашият е-емайл.

    В случай на анулиране на поръчка, вие ще трябва да заплатите 10% от стойността ако канселирате 48 часа преди деня за изпълнение. Ако анулирате в денят на изпълнение вие ще трябва да заплатите 50% от стойността на вашата поръчка. За целта вие трябва да изпратите е-емайл, в които да прекратите поръчката, както и да изчакате нашия обратен отговор, които да потвърди окончателно анулирането.

      Връщането на парите ще бъде извършено като кредитираме сметката на същата карта с която е извършено плащането.

     

      За нас е от голямо значение нашите клиенти да бъдат напълно задоволени.  Ние ще изслушаме и разискваме всеки един възникнал проблем, както и сме готови да направим отново артикулът или да възстановим сумата заплатена за съшият.

    Склонни сме да предложим алтернативен вариант с цел задоволяване на потребителското искане и търсене.

     

     

      Ние защитаваме нашата търговска марка, зорко. Всички използвани материали в сайта са търговска марка и са защитени от авторско право, разпространението им с друга от личната цел е подсъдимо и наказуемо.

  • E-mail известяване
   Абонирай се за нашите страхотни предложения за вашите специални моменти!
  • © 2014 Flowers by Emilia. All Rights reserved.

  • Онлайн магазин от Exsitee